Hirdetés

Silent Hills - már a Goat Simulator készítői is könyörögnek

|

A Konami most nem a világ legszimpatikusabb cége, Kojimát viszont sokan a keblükre ölelnék. Például a Goat Simulator fejlesztői.

Hirdetés

A Konami most rendesen megkavarta a dolgokat. Miután megvált Hideo Kojimától (vagy nem, még ez sem száz százalékig biztos), és leállította készülő projektjét, a Silent Hillst, a rajongóknak van miért háborogniuk.

Az már csak mellékes, hogy a nagy sikerű P.T.-t, a Silent Hills játszható ízelítőjét teljesen elérhetetlenné tette, azok sem tölthetik le, akik egyszer már letöltötték korábban. Valószínűleg a Coffee Stain Studios srácai is élvezték, ugyanis a napokban közzétettek egy képet, ami a Goat Simulator stáblistáját mutatja, és az „Extra különleges köszönet” résznél Hideo Kojima neve szerepel, alatta pedig a „Silent Hills P.T.... légyszi hozd vissza...légyszi-légyszi!” szöveg. 

We heard that Hideo Kojima was removed from the credits for Metal Gear Solid 5 so we added him to the credits for Goat Simulator. You're always welcome to work with us Kojima! <3

Posted by Goat Simulator on Thursday, May 7, 2015

Azt is hozzátették, hogy bármikor szívesen látják őt csapatukban. Egyébként azért tették rá a stáblistára, mert hallották, hogy a Konami levette az MGS V-éről. Jófejek ezek a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)