Hirdetés

Goat Simulator - már a Rocket League-et is játszhatjuk benne

|

A Goat Simulator egy teljesen őrült játék, megannyi különleges játékelemmel. A jövőben ez tovább bővül, bekerül ugyanis a Rocket League arénája, a kocsikkal és a labdával együtt.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy tolószékes delfin, teve és flamingó is lesz a Goat Simulator következő kiegészítőjében. Most viszont egy eddig ügyesen titokban tartott frissítésről is beszámoltak a fejlesztők. A jelek szerint a Psyonix is vevő az őrült ötletekre, hiszen a Rocket League-élmény az ő együttműködésüknek köszönhetően kerül be a kecskés játékba.

Coffee Stain belepakolt egy teljes Rocket League arénát a Goat Simulatorba. Nem csak a helyszín, hanem a járgányok és a laszti is importálva lett. Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik programozó huncut ötlettől vezérelve megalkotott egy mesterséges intelligenciát, ami nagyon hasonlított a Rocket League-ben használt MI-hez. Ezután felvették a kapcsolatot a Psyonixos srácokkal, akik gond nélkül rábólintottak az együttműködésre. Minderről így számolt be Twitteren Armin Ibrisagic, a Goat Simulator dizájnere:

Nektek mennyire tetszik az ötlet, hogy a kecskék beleártják magukat a focizó gépkocsik dolgába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)