Hirdetés

Goat Simulator megjelenés - már Xbox One-ra és 360-ra is kapható

|

Mától konzolokon is lehetünk kecskék: a Goat Simulator már elérhető a Microsoft gépeire, és az ára sem rémisztő.

Hirdetés

A Coffee Stain Studios áprilisi Goat Simulator megjelenést ígért, de még ők sem tudták, pontosan mely napon válik elérhetővé a valamilyen oknál fogva még mindig népszerű csoda.

Nos, ma felbukkant az Xbox Live-on az Xbox One-os és Xbox 360-as változat, és míg előbbit már megvásárolhatjátok, utóbbinál még csak néhány kép és egy rövid leírás látható, mert a Store a kelleténél egy kicsit lassabban frissül. Lehet, hogy a felelősök épp játszanak vele. Ki tudja. A játék a Microsoft legújabb konzolján 1990 forintba kerül, valószínűleg a 360-as ár is ennyi lesz, ha nem kevesebb.

A Goat Simulator egyébiránt PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra is megvásárolható. Nagyon várjuk már a PlayStation 3-as, PlayStation 4-es, és persze Wii U-s változatot is. Meg a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)