Hirdetés

Goat Simulator - Xboxra költöznek a kecskék

|

A szimulátor-őrületet kirobbantó Goat Simulator valami érthetetlen okból eddig csak PC-n és mobilon volt elérhető, azonban már a konzolosoknak sem kell sokáig várniuk, hogy elkezdhessék a pusztítást.

Hirdetés

Mostanában alábbhagyott a Goat Simulator - meg úgy hál' isten a szimulátorok -körül kialakult parádé (bár az I am Bread fejlesztői továbbra sem állnak le), de szerencsére új szárnyra kaphat az intelligencia efféle leépítése, hiszen már csak heteket kell várni a konzolos változatra.

A Coffee Stain Studios még tavaly jelentette be, hogy a Double Elevennel dolgoznak egy Xbox 360-as és Xbox One-os változaton is. Most már a megjelenési időszak is biztosnak tűnik, ugyanis az Xbox Youtube csatornáján feltűnt a játék legújabb trailere. Örvendjünk.

Bár sok minden adnánk érte, ha inkább ez csúszna a Mortal Kombat X vagy az Uncharted 4: A Thief's End helyett, a világ nem így működik. Hamarosan tehát kontrollerrel a kézben is megpróbálhatjuk elpusztítani a világot. A kérdés már csak az, hogy akarjuk-e.

Ti beruháztok majd az Xboxos változatra, vagy már eleget játszottatok a Goat Simulatorral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)