Hirdetés

Amikor a Goat Simulator beszól a Star Citizennek

|

A Goat Simulator fejlesztőcsapatát egészen biztosan felkutatják majd más nagy címek kiadói, és agyonverik egy kecskével.

Hirdetés

A Goat Simulator él és virul, és minden fejét fogó fanyalgó mellett a játék sikeres, egyre több tartalmat kap. Most például az űrt hódíthatjuk meg a kecskénkkel.

Az új DLC, a Waste of Space kifejezetten a Star Citizen-nek szól be. Chris Roberts évek óta ígérgeti, hogy egy hatalmas sci-fi világban tengethetjük majd életünket, de annak ellenére, hogy a projektre már 114 millió dollárt összepakolt a köz, a játék még mindig nincs kész.

Hogy a Star Citizen hogy függ össze az új Goat Simulator DLC-vel? Fussuk át gyorsan a leírást:

- Látogasd meg az űrt még ma, vagy öregedj meg miközben várod azt a másik űrös játékot, amiért már fizettél.
- Fizettess ki a közönséggel egy űr-kolóniát, aztán vegyél rá másokat is, hogy fizessenek érte és csinálják meg az összes melót.
Végtelen űr, tele bolygókkal, amiket meglátogathatsz. De tényleg, örökké tartana mindent beutazni, szóval hagyd is az egészet. Mondjuk van egy bolygó a közelben, menj oda.
- Repülj és lövöldözz az űrben, mert senki nem csinál már olyan játékokat, ahol repülhetsz és lövöldözhetsz az űrben.
- Tanuld meg, hogy mit jelent igazi parancsnoknak lenni, mint az a Spock srác a Marsról. Vagy kicsoda.
- A legnagyobb térkép a Goat Simulator történetében tele exkluzív tartalommal. Vágom a PR-t. Vegyetek fel Valve!
- A legénységed egyetlen tagja sem marad megrománcolatlanul.

Ezzel a srácok nagyjából ezzel be is szóltak az elmúlt tíz év összes sci-fi játék fejlesztőjének. Ha másért nem is, ezért imádjuk a Goat Simulator hangulatát. 

A Goat Simuator: Waste of Space DLC már 5 euróért megvásárolható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)