Hirdetés

Goat Simulator trailer - emlékeztek még a Jurassic Park kecskéjére?

|

Befutott a Goat Simulator legújabb zseniális trailere, ami ezúttal az eredeti Jurassic Park rosszul járt kecskéjéből csinál viccet.

Hirdetés

A Goat Simulator a hírek szerint még ebben a hónapban megjelenik Xbox 360-ra és Xbox One-ra is, bár pontos dátumot egyelőre még hozott nyilvánosságra a Coffee Stain Studios.

A Goat Simulator a PC-s és a mobilos piacot már lelegelte és a fejlesztők nemrégiben bejelentették, hogy hamarosan konzolokra is átterelik a nyájat. Persze PC-n is akad még kiaknázatlan terület.

A kecskeszimulátor Xbox 360-as és Xbox One-os megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, de valószínűleg már nem vagyunk messze a beteljesüléstől. A Microsoft és a stúdió most kiadott egy új trailert, ami a világ - most már talán második - leghíresebb kecskéjét figurázza ki. Tudjátok, amelyikből ingyenfraget csináltak a Jurassic Park első részében. 

Szegény kecskekoma. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)