Hirdetés

Goat Simulator - a Mass Effectet parodizáló kiegészítő már konzolokon is elérhető

|

Az őrült kecskeszimulátor DLC-je igazi sci-fi-paródia környezetbe repít az eddigi legnagyobb pályán.

Hirdetés

A Goat Simulator még 2014-ben robbant be a játékvilágba, mint egy, még magát sem komolyan vevő szimulátor. Azóta több egészen beteg kiegészítőt is kiadott hozzá a fejlesztő Coffee Stain csapata.

A soron következő DLC, a Waste of Space március 21-én indul, és ahogy már a nevéből sejthető, az űrbe vihetjük a kecskénket randalírozni. A GoatZ, a Goat Simulator MMO és a Payday kiegészítők után megkapjuk az eddigi legnagyobb bejárható területet. Már a trailerben is olyan klasszikusokra tesznek utalásokat, mint a Star Wars, a Star Trek, vagy a Mass Effect, de kicsit bekóstolják a Kickstarter közösséget is.

A "Make Space Great Again" szlogennel fémjelzett DLC-t 5 dollárért már begyűjthetitek PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)