Hirdetés

GoatBread - egymásra talált a Goat Simulator és az I am Bread

|

Megtörtént, amitől féltünk: az utóbbi évek két elvont játékának fejlesztői szövetkeztek, és szerelembe esett egymással a kenyér és a kecske.

Hirdetés

A Bossa Studios nem egy, khm, érdekes játékkal lepett már meg minket, a Surgeon Simulator után az I am Breaddel sikerült megosztani a közvéleményt.

A Coffee Stain Studios viszont tavaly bedobta az eredetileg csak tréfának indult, de mostanra valószínűleg jelentős bevételt hozó Goat Simulatort, és azóta is folyamatosan bővíti, variálgatja. A két fejlesztőcsapat úgy gondolta, a két "leghülyébb és legjobb" játékot (ők fogalmaztak így a sajtóközleményben) muszáj valahogy összepárosítani, ezért mindkettő kap egy-egy ingyenes DLC-t. Az I am Breadhez érkező csomag a RAMpage módot teszi a játékba, míg a Goat Simulator egy új játszható karaktert kap: egy kenyeret. Ennél többet egyikről sem tudunk még. Egyelőre csak PC, Mac-re és Linuxra készítik el, a további platformok kapcsán semmit nem mondtak. A kedvcsináló(?) trailert alább találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)