Hirdetés

Gobliiins 4 - A király, a gonosz és a földimalac

|

A Gobliiins sorozat negyedik epizódja hazai megjelenésének örömére ideje bemutatnunk három további, a történet szempontjából fontos szereplőt.

Hirdetés

VIII. Balderon (magyarul Tarkobak) király a gazdagok és "szépek" gondtalan életét élte. Atyja, a bölcs és nagy tudású VIII. Balderon legnagyobb bánatára nem ápolt szoros kapcsolatot a könyvekkel. A Gobliiins 4 uralkodója ehelyett inkább állatkölykökkel játszadozott, fotóalbumokat lapozgatott és vicceket mesélt.



Az uralkodó az utóbbi időkben depressziós, hiszen csak és kizárólag kedvenc földimalaca, Riri eltűnése felett érzett bú és bánat tölti ki gondolatait. Még semmi sem bizonyított, de nem kizárható, hogy tanácsadója, Galantz keze is benne van a dologban.



A három nyomozó, az izomagy, a tolvaj és a mágus kalandjaik során előbb utóbb szemtől szemben áll majd magával a nagy és csúnya főgonosszal. Saladini, beharangozómmal ellentétben nem is annyira gonosz. Persze továbbra is hatalmas és randa, mint a béka hátsó fele, de morcos hangulata betudható annak, hogy ő fajtája utolsó példánya. A Gobliiins 4 leghatalmasabb bestiája öreg korára már annyit sem lát, mint egy vakondok, így megeshet, hogy vegetáriánus létére véletlenül egy goblint fogyaszt el reggelire.



Végezetül, de nem utolsósorban következzék Riri, aki a legszerencsésebb földimalac az egész földkerekén. Mi másról is álmodhatna egy királyi életet élő földimalac a Gobliiins 4 feje tetejére állt világában, mint arról, hogy felfedezi az egész világot és izgalmasnál izgalmasabb kalandokat él át? Galantz kancellár tanácsára a kis rágcsáló a szabadságot és függetlenséget, a kaland hívó szavát választotta. Nem sokkal később azonban rá kellett döbbennie, hogy Galantz kancellárt nemes szándék helyett önös érdekek vezérelték. Jegyesét elraboltatta, Ririt pedig egy másik planétára vitette.
Őt kell tehát a nyomozó goblinok trojkája egy rakás agyament fejtörőt leküzdve megkeresse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)