Hirdetés

Gobliiins 4 Demo

|

Megjelent a klasszikus sorozat legszebb hagyományait felelevenítő Gobliiins 4 játszható demója.

Hirdetés

Idősebb olvasóink egy része még ma is nosztalgiával gondol vissza azokra az időkre, amikor három, majd kettő, végül már csak egy goblinnal kellett agyament szituációkban agyafurt fejtörőket megoldanunk. Ezeket az emlékeket kelti életre a Gobliiins 4.



VIII. Balderon király bánata hatalmas, már-már elviselhetetlen, hiszen kedvenc háziállata, egy Riri névre keresztelt földimalac elhagyta őt, hogy világot lásson és kalandozzon. A Gobliiins 4 porig sújtott uralkodója nem is sejti, hogy Galantz kancellár mozgatja a hátérben a szálakat. Talán sikerülne is a gaz goblin terve, ha nem lenne három hős, egy harcos, egy mágus és egy tolvaj, akik uralkodójuk hívásának engedve felkerekednek, s Riri nyomába erednek.



A hasfalszaggató humorral, és a már egy évtizede is elavult látványvilággal - bár itt tényleg nem ez a lényeg - megáldott Gobliiins 4 az elődök nyomdokain haladva különféle helyzetek elé állítja a játékost, aki a három hős képességeit kombinálva tud csak átlépni az útjában álló akadályokon. A most már szabadon tölthető, és bárki által elérthető játszható demó (kb. 100 MB) alapján képet alkothatunk arról, miként működik mindez a gyakorlatban, s talán a fiatalok is adnak maguknak egy esélyt, hogy megérthessék, annak idején miért is vált kultikussá e sorozat. Gobliiins 4 Demo letöltés tőlünk, lokálból. Mert megérdemlem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)