Hirdetés

Gobliiins 4 - Egy legenda visszatér

|

A lassan két évtizedes múlttal rendelkező Gobliiins sorozat feltámasztására készül egy aprócska fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint még 2007-ben bemutatkozott volna a Gobliiins négy, ami a kötelező grafikai ráncfelvarrást (nem vitték azért túlzásba) leszámítva egy az egyben a régi, még 1991-ben elindult, mára klasszikussá nemesedett széria legjobb elemeit szeretné feleleveníteni.
A Pierre Gilhodes (a trilógiát fejlesztő Coktel Vision dizájnere) vezette francia Pollene gárdája most 2009 áprilisára ígéri a régi motorosok által türelmetlenül várt folytatást. Mivel az egyre aktívabb Kalypso Media karolta fel a projektet, s ők április 7-ről regélnek, hajlamosak vagyunk komolyan venni a beharangozott időpontot.
A Woodruff and the Shnibble of Azimuth-ban (gyűjteményem egyik éke) is megcsodált, bájosan furcsa karakterek lakták a Gobliiins mindhárom részét, ami szerencsére a negyedik epizódban sem változik. Ezúttal is a három detektív, a harcos Stucco, a tolvaj Tschups és a mágus Astranius felett vehetjük át az irányítást, akik a goblin király, Balderon megbízásából kutakodnak Riri nevű földimalaca után. Az uralkodó kedvenc háziállata egyik pillanatról a másikra megpattant. Balderon király nem önző uralkodó, már azzal is megelégszik, ha bizonyítékkal szolgálunk arról, hogy Riri valahol máshol boldogan él.



Miután goblinok nem a legokosabb fajta, a három hős, csak egy-egy speciális tevékenységre képes. Ezeket kombinálva kell majd 16 pálya fejtörőin átverekednünk magunkat. A főként Európában sikeres sorozat következő felvonása a tervek szerint annyi országba érkezik lokalizálva, amennyibe csak lehetséges. Mi nem bánnánk egy magyar változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)