Hirdetés

Gobliiins 4 - Icipici pók

|

Három kalandor fejtörőkkel teletűzdelt bukdácsolása vár ránk a Gobliiins sorozat hamarosan érkező negyedik felvonásában.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a Gobliiins sorozat folytatódik, az évtizedek során maroknyira zsugorodott, ám még mindig lelkes rajongótábor egyre izgatottabban mocorog tomporán, miközben a lassan csöpögő információk között bogarászik.

Gobliiins 4 - 5. kp Gobliiins 4 - 4. kp Gobliiins 4 - 3. kp



A képregényt is ihlető alkotás egyik szereplőjével már megismerkedtünk korábban, most ideje, hogy górcső alá vegyük a "nagy hatalmú" Perlius varázslót is. Perlius szeretett volna a várőrségbe csatamágusként belépni, de röhejes neve és állandó vihogása miatt hamar kigolyózták. Később a Királyi Régészeti Expedíció tagjaként próbált szerencsét - elvégezve a megfelelő tanulmányokat -, több protogoblosi várost ásott ki, és kutatásai során kidolgozta elméletét, miszerint minden élőlény a goblinoktól származik.

gobliiins4-cover.jpg


Mivel a Gobliiins 4 két másik nyomozójának megbízható cimborája, így két ásatás között hajlamos a segítségükre sietni és a jó cél szolgálatába állítani mágikus képességeit.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)