Hirdetés

Gobliiins 4 - Stucco, az izomagy

|

A klasszikus trilógia folytatásaként érkező Gobliiins 4 harmadik és egyben utolsó főszereplőjének bemutatása következik.

Hirdetés

Április első hetében debutál német nyelvterületen a Gobliiins sorozatot quadrológiává bővítő alkotás, amit idehaza a CD Projekt hoz majd forgalomba - természetesen magyar felirattal - és most tessék megkapaszkodni, mellé csomagolja az eredeti trilógiát is.

Gobliiins 4 - 8. kp Gobliiins 4 - 7. kp Gobliiins 4 - 6. kp



Eme rövid bevezető ideje a tárgyra, vagyis Stucco - becenevén Stucci - jellemvonásainak ismertetésére térnem. Stucco erős, főleg egy átlag goblinhoz képest. Testfelépítését annak köszönheti, hogy rengeteg időt tötött el nagymamája mellett, aki a lópatkohajlítás világbajnoka.
Stucco szolgált már a Királyi Flottánál, fellépett cirkuszban, mint erőművész, még egy bordélyban is volt kidobó, ám sehol sem tűrték meg túl sokáig lustasága és hatalmas étvágya miatt.
A tolvaj-mágus-harcos trojkának feladata a Gobliiins 4 története során, hogy megkeresse a goblinok királyának eltűnt házikedvencét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)