Hirdetés

Gobliiins 4 - Tchoop nyomozó bemutatkozik

|

A két évtizedes múltra visszatekintő sorozat legújabb felvonásában a goblin király megbízásából nyomozunk.

Hirdetés

A kalandjátékok aranykorában klasszikussá nemesedett trilógia folytatásában ismételten három detektív próbál egy kacifántos ügyet felgöngyölíteni. Balderon, a goblinok királya arra kéri a Gobliiins 4 főhőseit, hogy keressék meg kedvenc háziállatát, Ririt. A földikutya ugyanis egyik napról a másikra eltűnt.
A harcos, mágus, tolvaj trojkából Tchoop nyomozó az, akinek már már meggyűlt a baja a goblinrendőrséggel. A mélynovésű Tchoop mániája, hogy a hétköznapi tárgyak felhasználásának új módot találjon. Arra akarta rávenni a fodrászokat, hogy uborkát használjanak hajcsavaróként, de széket is megpróbált elhelyezni lámpaoszlopokon. Miután egyik "kísérlete" miatt a hatóságok begyűjtötték, az őrszobán találkozott élete első nagyítójával, s azonnal beleszerelmesedett az eszközbe. Nem csoda, hogy ettől a pillanattól Sherlock Holmesnak képzelte magát és csak nyomozással akart foglalkozni.

Gobliiins 4 - 1. kp Gobliiins 4 - 2. kp



A nyilvánosságra hozott koncepciórajzok szerint a goblinok hagyományos öltözékét viseli, fején a csúcsos sipkával, amivel rossz nyelvek szerint csak kopaszságát akarja elrejteni.
A Gobliiins 4 április első hetében jelenik meg német nyelvterületen. Nemzetközi premierre csak később számíthatunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)