Hirdetés

Gobliiins 4 trailer

|

Megérkezett az első trailer, a hamarosan boltokba kerülő Gobliiins 4-ről.

Hirdetés

Jajj, de jó kis gamma lesz ez! Reménykedünk legalábbis, hogy az áprilisban megjelenő Gobliiins 4 méltó lesz a sorozat hírnevéhez. Anno a Gobliiins játékok minden kalandor szívébe belopták magukat, köszönhetően a kelőképpen kretén főhősöknek, a bugyuta feladatoknak, és a profi játékmenetnek. Ahogy érkeztek a folytatások, úgy fogytak a kis goblinok, de a Gobliiins 4-ben, már ismét három kis mütyürt irányíthatunk majd. Tchoop, Stucco, és Perlius remélhetőleg sikeresen debütál a piacon, és ismét lesz folytatás is. Ne szaladjunk azonban a dolgok elé, előbb próbáljuk ki ezt, aztán meglátjuk, akarjuk-e egyáltalán a folytatást. 

Gobliiins 4 trailer

 

gobliiins4_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)