Hirdetés

God Eater 3 - hatalmas csaták a 18 percnyi játékmenetben

|

A Bandai először mutatta meg a PlayStation 4-re és PC-re érkező japán akciójátékot.

Hirdetés

Lehet, hogy a God Eater 3 nincs sokak legjobban várt címei között, de ez jó eséllyel megváltozik, ha mozgás közben látják. A Bandai Namco végre megmutatta, hogyan is működik az akciójáték, és úgy néz ki, hogy brutális kaszabolásra számíthatunk.

Hirdetés

A videóban láthatjátok a játékost és társát küzdeni egy hatalmas szörnyeteg, Anubis ellen. A 18 percnyi kaszabolás közben a játék új fegyvereit is bemutatják a fejlesztők.

A játékot jelenleg csak PlayStation 4-re és PC-re jelentették be, de mivel még megjelenési dátumot sem kaptunk, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy a későbbiekben több platform is csatlakozik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)