Hirdetés

God of War 3 - Eljő a vég

|

Rövid, de velős filmecske érkezett, melynek segítségével a God of War legújabb epizódjába pillanthatunk be.

Hirdetés

A PlayStation egyik legnagyobb húzóneve elérkezett harmadik epizódjához. Az első két rész a PS2 játékok legszebbjeiként vannak számot tartva, és amennyiben hihetünk a fejlesztőknek - akik sosem hazudnának nekünk - akkor a látvánnyal ezúttal sem lesz gond. A PS3-ra rá is férne néhány hasonlóan imba játék, mert bár a Resistance 2 nem volt rossz, de a PS3 exkluzív címek sorában bőven akad herly még a Killzone 2 mellett is. A God of War harmadik része elméletileg lezárja a sorozatot, a játékok végigtolva megértjük majd miért is nem lehet több görög mitológián alapuló folytatást készíteni. A csúcson kell abbahagyni ugye. A készítők leígérik a csillagokat az égről, és ismerve az első két részt, az ember hajlamos is hinni nekik. A sztori az istenek és a titánok között dúló háború végső felvonása körül bonyolódik majd, és az ígéretek szerint lángokba borul az egész világ. Az elkerülhetetlennek tűnő folytatások során a széria azon kérdést boncolgatja tovább, vajh az embereknek szükségük van-e egyáltalán az istenekre. A kiadó sok sok pénzt, a játékosok pedig sok sok akciót várnak még, de hogy pontosan hogyan is alakul majd a sorozat sorsa, majd csak akkor derül ki, ha megvettük és letoltuk az új részt. Alant kis videó, ami ugyan rövid, de maximálisan vad.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)