Hirdetés

God of War 3: Nem hiszünk majd a szemünknek

|

A God of War második részének grafikusa szerint a következő epizód hihetetlen látványvilággal rendelkezik.

Hirdetés

A hivatalos sajtóközlemények kötött, tökéletesen megmunkált formáját legtöbben ismerjük, néha túltesznek a jogi megfogalmazásokon és beleszédülünk körkörös fogalmazásukba. Ennek folytán ritkán tartalmaznak obszcén szavakat és érzelmi ömlengéseket, esetleg személyes megnyilvánulásokat, erre tökéletesen megfelelnek az internetes naplók, melyben mindenki kifejtheti véleményét, méghozzá kötetlenül. David Jaffe a God of War második részét bütykölte, blogjában a következő epizód fenomenális grafikájáról beszélt, nem mindennapi kontextusban. Persze szavai reklámértékkel bírnak, mégis másodszorra hallhatjuk a God of War 3 és az elképesztő megjelenítést egyetlen mondaton belül. Az E3 rendezvényén bemutatott soványka CG tréler édeskevés, sajnos újabbakkal nem gazdagodhatunk, de szakértelemmel rendelkező barátunk Santa Monicában megleshette a készülő alkotást. Így összegezte a látottakat: „HOLY HOLY HOLY F**KING HELL!!!!" Véleménye szerint eddig egyetlen megjelent alkotás sem rendelkezik olyan grafikával, mint a God of War 3, mintha életre kelne egy festmény. Vettük az adást, szükséges kihasználni minden médiacsatornát, de szavaira biztosan emlékezni fogunk, amennyiben halkan pukkan a hype.

gow3.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)