Hirdetés

God of War - aranylemezen Kratos legújabb kalandja

|

Hivatalosan is elkészült a legújabb God of War.

Hirdetés

Nehéz szavakba önteni, mennyire irigylem Pacát, aki nemrégiben Prágában kipróbálhatta az új God of Wart. Nekem a többi földi halandóhoz hasonlóan minderre egésze április 20-ig várnom kell, viszont maga a játék már most, nagyjából egy hónappal a megjelenés előtt elkészült.

Hirdetés

Erről árulkodik az alábbi bejegyzés is, amely képein a God of War aranylemeze is ott virít. Mindezt Cory Barlog, a játék rendezője osztotta meg velünk. A Sony Santa Monica csapata tehát elvégezte az utolsó simításokat is, és minden készen áll arra, hogy hamarosan leemeljük a boltok polcairól vagy a virtuális áruházakból az új God of Wart.

A God of War április 20-án fog megjelenni magyar felirattal, kizárólag PlayStation 4 konzolra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)