Hirdetés

God of War: Ascension - Arkhimédész könnyített próbáján

|

Új frissítés érkezett a PlayStation-exkluzív széria legújabb részéhez, mely többek között a 28. fejezet nehézségét veszi alább.

Hirdetés

A God of War: Ascension teszt írója, a mi drága főszerkesztőnk, Mocsy egy szép napon csalódottsággal teli jött be a szerkesztőségbe. Bejelentette, hogy hosszú idők óta ez az első olyan játék, amiben elakadt, és már épp kezdte volna magában keresni a hibát, amikor fórumozók dühödt hadára bukkant, akik szintén ugyanannál a résznél akadtak el.

Arkhimédész hirhedt próbáját (ami rendkívül trükkösen a Trial of Archimedes nevet viseli) csak nagyon kevesen tudták eddig kiállni, de ők is vérben s verítékben úszva álltak fel a PlayStation 3 elől. A Sony belátta, hogy a huszonnyolcadik fejezet aránytalanul nehézre sikerült, az 1.03-as patch telepítése után minden szekció végén újratölthetjük életünket és mágia pontjainkat. Egyébként a  többjátékos módban is több lehetőségünk van testreszabni karakterünket, de a letöltés mellett szóló legerősebb érv mindenképp az első marad. Alább a fent említett pálya javítás előtti változatát láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)