Hirdetés

God of War: Ascension - Februárban demó, hétvégén nyílt multi béta

|

Kratos rajongók figyelem: megérkezett az egyjátékos mód kedvcsináló videója!

Hirdetés

PlayStation Plus előfizetők már múlt héten kipróbálhatták a God of War: Ascension többjátékos demóját, most viszont limitált ideig mindenki számára elérhető a móka.

A nyílt béta bepöccintéséhez nincs is másra szükségetek, mint erre a kódra: F2TA-HMNB-762G. - Mint kiderült, ez US Store kód, úgyhogy aki tud megoldást európai játékosok részére, az legyen szíves jelentkezni. Lépjetek be a PlayStation Store-ba, kattintsatok a "Redeem Codes" lehetőségre, és írjátok be a kódot, majd kövessétek a megjelenő utasításokat. A God of War hivatalos oldalán további tudnivalók várnak rátok, de igyekezzetek, mert csak hétfő éjfélig adott a lehetőség!

További jó hír a rajongóknak, hogy március 8-án érkezik az egyjátékos mód demó változata. A God of War: Ascension-t már kipróbálhatták azok a játékosok, akik megvásárolták a Total Recall remake rendezői változatát blu-ray, vagy blu-ray/DVD kiadásban, de az új demó valószínűleg nem ugyanez a tartalom lesz. Hasonló párosítás volt még 2009-ben a God of War 3 esetében is: akkor a District 9 blu-ray változatához járt a demó.

Íme a single player kedvcsináló videója:

A God of War: Ascension március 13-án érkezik kizárólag PlayStation 3-ra, a sorozat történetében először többjátékos móddal kiegészülve. Az elszánt rajongók pedig levadászhatják a gyűjtői változatot, melyhez többek között Kratos szobor jár. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)