Hirdetés

God of War: Ascension - mitológiai hősök rendelésre

|

Kratos dühe ismét felemészt mindent, de kopasz hősünk ezúttal új ruciban pancsol szét mindenkit.

Hirdetés

Annyi anyagot termelt már ki magából a God of War: Ascension marketinggépezete, hogy nincs az a játékos, aki ezek alapján ne tudna dönteni a beszerzését illetően. Az első 30 perc bemutatkozása után Kratos érzékeny oldalában, majd a PlayStation 3 Bundle csomagban gyönyörködhettünk, a hab a tortán pedig a februári demó volt. Ezúttal kifejezetten az előrendelők számára tartogat a Sony egy kisebb meglepetést.

Azok számára, akik előrendelik a játékot, a God of War: Ascension mellé jár egy Mythological Heroes Pack csomag is, amely a nevéből adódóan mitológiai hősök páncéljával és felszerelésével ruházza fel főhősünket (úgymint Akhilleusz, OdüsszeuszÓrión és Perszeusz).

A PlayStation 3-exkluzív God of War: Ascension március 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)