Hirdetés

God of War: Ascension - PlayStation 3 bundle érkezik

|

Európában lesz kapható, nagyon keményen fest - Super Slim PlayStation 3 és God of War: Ascension egy csomagban.

Hirdetés

A God of War: Ascension is megérdemli, hogy bundle csomagban érkezzen a Sony rajongók nagy örömére. Ha tavasszal szeretnél PlayStation 3 konzolt venni, van egy tippünk.

Március 15-től lesz kapható a God of War: Ascension PlayStation 3 bundle csomag, amelyben egy 500 GB-os fehér Super Slim PS3 konzol kap helyet, a God of War: Ascension Special Edition változatával, valamint egy pofásan egyedi kontrollerel megfejelve.

A Special Edition tartalma: God of War: Ascension játék (játékmenet itt csekkolható fél órás kivitelben) fémdobozban, a játék zenéi, PS3 dinamikus háttérkép, avatar és a többjátékos módhoz használható XP duplázó. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)