Hirdetés

God of War: Ascension - Kratos érzékeny oldala

|

Igen megható élőszereplős trailer érkezett a God of War sorozat legújabb részéhez, melyben megismerhetjük Kratos érzékeny oldalát.

Hirdetés

Tegnap betekintést nyerhettünk magába a játékmenetbe, ma pedig megnézhetjük, hogy mi okozta Kratos mérhetetlen dühét.

Merthogy dühös, és erre jó oka van. A God of War: Ascension, mint tudjuk, a sorozat első része előtt tíz évvel játszódik, hat hónappal azután, hogy Arész tőrbe csalta Kratost, és megölette vele saját feleségét és kislányát. A fejlesztők ígérete szerint az előző részekkel szemben, ahol leginkább a kaszaboláson volt a főszerep, most Kratos sokkal emberibb oldalát is megismerhetjük. Ha megnézitek az alábbi trailert, ti is láthatjátok, hogy mielőtt koponyákat nyitott volna fel kövekhez történő ritmusos csapkodással, tudott ő sírni is. A God of War: Ascension márciusban jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)