Hirdetés

God of War: Ascension - videón az első 30 perc

|

Ha biztosra akarsz menni, és egy kis spoiler sem riaszt vissza, akkor most ide kattintva megnézheted a God of War: Ascension első fél óráját. Nem lesz rossz.

Hirdetés

A fejlesztő Sony Santa Monica nem beszél sokat a hamarosan érkező God of War: Ascension játékról, de azért Kratos legújabb kaladjáról most sikerült közzétenni egy méretes videót, konkrétan az első 30 percét az egyjátékos kampánynak.

Azt már az előzetesből is tudtuk, hogy erős lesz picit a termék vérengzés terén, volt már multis demó (sajnos csak a tengeren túlon), és jön az egyjátékos demó is, de addig is bele lehet kóstolni a hangulatba a fél órás játékmenet videóval (köszi Polygon).

Todd Papy, a God of War: Ascension rendezője szerint ebben az epizódban a játékosok Kratos emberibb oldalát ismerhetik majd meg, és miután a sztori szerint nemrég ölte meg véletlenül a saját családját, nem feltétlenül lesz túlságosan életigenlő hippis ez az oldala.

A játék PlayStation 3-ra érkezik március 12-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)