Hirdetés

God of War - így készült a játék egyik legjobb bosscsatája

|

A Sony Santa Monica új blogbejegyzésében megmutatta, hogyan állt össze az egyik leglátványosabb jelenet. Kicsit spoileres!

Hirdetés

A God of War az elejétől a végéig egy nagyon látványos játék, a fejlesztőcsapat nem sajnálta az időt a finomítgatására.

Hirdetés

A Sony Santa Monica képviselője, Denny Yeh rengeteg koncepciórajzot és kezdetleges animációt osztott meg, illetve a csapat gondolatmenetébe és munkafolyamatába is betekinthetünk egy új blogbejegyzésben. Íme egy kis ízelítő, melyen láthatjuk, hogyan készült az első, Baldur elleni csata:

A poszt egy elég részletes és viszonylag hosszú olvasmány, de aki kevésbé tud angolul, annak is érdemes kattintania legalább a képek és a videók miatt (egyébként a nyelvezete nem túl bonyolult, nyugodtan lehet próbálkozni).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)