Hirdetés

God of War Collection - Összehasonlító videó

|

A God of War III reklámkampánya keretében jelent meg a God of War Collection, amely azoknak ajánlott, akik lemaradtak az előző részről.

Hirdetés

Van azonban egy dolog ami miatt a régi játékokat ezerszer végigtoló rajongók is megfontlhatják a vásárlást. Nevezetesen a Sony HD minőségűre gyúrta a régi God of War részeket, így már csaknem a mai kornak megfelelő színvonalon tolhatjuk a klasszikusokat.

Persze a játék azért nem lesz olyan csodaszép, mint az újabb generációs csihi-puhik, ám a gesztus mindenképpen értékelendő. Aki pedig nem tud dönteni, íme egy videó, mennyivel lett szebb a "hádésített" God of War. A GSTV-n megnézhetitek HDben is a videót, ott azért jobban látszik a furcint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)