Hirdetés

God of War - szobor is lesz a gyűjtőiben, de nem ez lesz az egyetlen különleges kiadás

|

A megjelenési dátummal együtt a Sony azt is elárulta, milyen csomagokban csaphatunk le a hamarosan megjelenő God of Warra.

Hirdetés

Egy hangulatos trailer kíséretében jelentette a Sony, hogy április 20-án érkezik a God of War, mi pedig külön örülhetünk, hiszen a játék magyar feliratot is kap. A rajongók azonban nem csak emiatt dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

A hagyományos dobozos változat mellett három speciális kiadás közül választhattok majd:

Digitális változat

Ha a PlayStation Store-ban csaptok le a God of Warra, akkor a játék mellé egy, a Dark Horse által kiadott digitális képregényt, valamint egy művészeti albumot is bezsákolhattok, továbbá egy dinamikus téma, és egy pajzs, valamint egy egyedi páncél is üti a markotokat.

Limitált kiadás

Ha ragaszkodtok a lemezhez, akkor sem kell lemondanotok az in-game cuccokról és a PS4-es témáról, ebbe a kiadásba viszont nem került bele a digitális képregény. A művészeti album viszont papíralapú, így bátran lapozgathatjátok, amíg települ a játék, aminek a lemeze egy gyönyörű fémdobozban pihen majd.

Gyűjtői kiadás

Persze ennél is van följebb. A Collector's Editiont tartalmazza az összes digitális tartalmat, amit a digitális változat mellé csomagoltak, továbbá került bele két faragott figura, egy exkluzív litográfia, egy szövettérkép, és a már korábban említett fémdoboz. A kiadás sztárja persze egyértelműen a 23 centis szobor, amelyen Kratos és Atreus látható.

Ha valakinek még ez sem elég, az rámehet az ennél is durvábban megpakolt Stone Mason Edition névre keresztelt kiadásra, amiért durván 40 ezer forintot kérnek majd a boltban, de a rajongók így is tuti elkapkodják majd. Emellett az összes előrendelő kap három egyedi pajzsot, és egy különleges boostert is, ami megkönnyíti a fejlődést a játékban.

Ti melyik kiadásra csaptok majd le?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)