Hirdetés

Még nagyobb projekten dolgozik a God of War rendezője?

|

Duncan Jones filmrendező szerint közel sem a God of War volt Cory Barlog legfontosabb munkája.

Hirdetés

A legtöbb játékos és kritikus egyetért abban, hogy a God of War az idei év egyik legkiválóbban sikerült játéka. A klasszikus sorozatot szinte teljesen újragondoló játékon egyértelműen látszott, hogy minden tekintetben a rendező, Cory Barlog jól megfontolt víziója vezérli, viszont a játék befejezése után egyértelműen adta magát a kérdés, hogy mégis hova tovább?

Hirdetés

Duncan Jones, a Warcraft film rendezője nemrég találkozott Barloggal, ugyanis a véleményét szerette volna kikérni egy forgatókönyvvel kapcsolatban, viszont időközben más témák is előkerültek és többek között Barlog következő projektjéről is beszéltek. Jones egy tweetben osztotta meg a benyomását a hallottakról, amelyből egyértelműen kiderül, hogy komoly dologról lehet szó:

"Ha azt hiszitek, hogy a God of War volt a mesterműve, akkor csak várjátok ki a végét!"

Barlog később megosztotta egy hírportálról is ezt a hírt, amelyre Jones szintén viccesen reagált:

"Elismerem. Én lepleztem le a média előtt, hogy Cory Barlog nem vonult nyugdíjba!"

Ez persze önmagában talán nem akkora meglepetés, hiszen a God of War sikere után valószínűleg mindenki számított rá, hogy Barlog folytatni fogja a munkát a trilógiaként megálmodott történeten, viszont az is könnyen lehet, hogy eközben más projektekre is szorít időt, hiszen korábban például arról is beszélt, hogy milyen ötletei lennének egy Superman játékhoz.

Ti mit gondoltok? Jöhet a következő God of War vagy inkább valami más játékot néznétek meg a mestertől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)