Hirdetés

God of War - a rendezőt sikerült megríkatni

|

A God of War rendezője egy kamera előtt olvasta el a véleményeket, egészen meghatódott a játékosok szavaitól.

Hirdetés

Cory Barlognak és csapatának 5 éve ment bele a God of Warba, és ennek az 5 évnek minden pillanata meglátszik. A sajtó és a közönség is egyöntetűen rajong a játékért.

Hirdetés

Barlog úgy döntött, hogy egy Macbook webkamerája előtt fog szembesülni az első tesztekkel, de akkor még nem volt biztos abban, hogy fel is tölti a reakcióját. Igazából fia miatt döntött úgy, hogy megnyomja a gombot, aki éppen egy kemény perióduson megy keresztül, és így akarta megmutatni neki, hogy rendben van az, ha egy férfi néha sír. Merthogy Barlog bizony sírt, de az öröm könnyei voltak ezek.

A rendező reakcióvideóját egyébként a hivatalos God of War Accolades Trailer követte, amiben a legszebb idézetek kaptak helyet.

Mi tartozunk köszönettel Barlognak és csapatának, hogy egy ilyen csodát tett le elénk, szóval teljes a pátosz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)