Hirdetés

God of War - ilyen lesz a Deluxe Edition

|

Az Amazonnak hála kiderült, hogy milyen extrákat fog tartalmazni a következő God of War játék különleges kiadása.

Hirdetés

A PlayStation 4 egyik legígéretesebb játéka a jövőre megjelenő God of War, ami több szempontból is teljesen megújítja a sorozatot. Nem csak a játék története helyezi egy sokkal személyesebb megvilágításba Kratos történetét, de technikai szempontból is érdekes ötletekre számíthatunk majd, így alig várjuk, hogy végre belevethessük magunkat az északi istenek rideg világába.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor jön ki a játék, de úgy tűnik, hogy az Amazon már tudhat valamit, ugyanis a napokban véletlenül feltették a webáruházba a God of War Digital Deluxe Editiont, melynek a megjelenési dátuma június 30. Az árut azóta már levették az oldalról, de azért az kiderült a leírásból, hogy valószínűleg mit fog tartalmazni a csomag.

A 70 dolláros (kb. 18 ezer forint) Deluxe Edition az alapjáték mellett tartalmazza a soundtrack digitális változatát, egy digitális art bookot, egy PS4-es témát, a God of War Digital Comic nulladik számát, egy skint valamint két páncélzatot is. Nem lenne rossz csomag, nagyjából olyan dolgok találhatóak benne, ami egy digitális kiadástól manapság elvárható.

Nektek hogy tetszik? Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)