Hirdetés

God of War, Dishonored és Escape from Tarkov - ezzel játszunk a hétvégén

|

Isteneket és árulókat ölünk, igyekszünk életben maradni és még a világot is megmentjük.

Hirdetés

Végre van friss megjelenésünk, méghozzá egy igen nagy kaliberű cím képében, de a PC-n még újdonságnak ható God of War sokunknak már csak kedves emlék, amit esetleg épp most kívánunk újra átélni. Nem is beszélve a széria korábbi részeriről

Mindenesetre az első fecskét hamarosan újabbak követik, már a jövő héten befut a Rainbow Six Extraction, aztán februártól veszélyeztetett fajjá válnak a pénztárcák és a bankkártyák, de addig is a régebbi, nem ritkán tízéves vagy még korosabb alkotásoknak szenteljük a legtöbb figyelmet.

Hirdetés

HP - Alattomos módon megint a Vanguard multi került a fókuszba, pedig számtalan cím várja folytatását, elkezdését. Nem túl meglepő, hogy ezt a groteszk ingerküszöböt ismért egy Annapurna Interactive cím ugorja át, a Gorogoa a Game Pass miatt került látótérbe, és azonnal megfogott különleges látványvilágával és puzzle logikájával. Csak ajánlani tudom.

Paca - Valahogy a héten mindig annyira elment az idő, hogy este már nem volt kedvem játszani, pedig nagyon csábít a Marvel's Guardians of the Galaxy, minden elképzelésemet felülmúlóan fantasztikus. Ahogy lehet, ezt darálom, máshoz nem is akarok nyúlni, hátha még sikerül legalább ezt befejeznem az elraktározott játékok közül.

Csirke - Amíg a monstre, közel 30 perces God of War magyarázó videónkat vágtam, kedvem lett bepótolni/újrajátszani a régebbi részeket. Ehhez mondjuk kölcsön kell kérnem majd minimum egy PS3-at valakitől, de szerencsére a harmadik rész felújított változatát azért PS5-ön is elő tudom venni, úgyhogy pontosan így fogok tenni.

Szada - Az a helyzet, hogy győzött a vágy a logika helyett, így hagyom elröppenni a Desperados 3-at a Game Passból és nekiugrottam a Mass Effect Legendary Editionnek. A legelső részt már kivégeztem potom 31 óra alatt, most a Mass Effect 2-t fogom tovább nyüstölni szabad perceimben, amellyel akárhányszor játszom, mindig rádöbbennek, hogy egy mestermű és életem top három játékában bérelt helye van. "I'm Commander Shepard and this is my favorite game on the Citadel."

Zs - A héten megadtam magam a nosztalgiának, és ismét elővettem az Arkane Studios 2012-es csodáját, a Dishonoredet. A megjelenésekor rögtön kétszer is kivittem, a harmadik kör viszont közel 10 évig váratott magára. Hidegrázós élmény, hogy egyes pályaszakaszoknál olyan érzés kerülget, mintha csak tegnap jártam volna itt utoljára, miközben a valóságban szinte minden megváltozott körülöttem azóta. Az pedig csak bónusz, hogy nem kellett csalódnom az emlékeimben, hiszen ez még mindig egy lenyűgöző játék.

MattMadzz - Emlékszem, mikor először láttam az Escape from Tarkovot, teljesen eldobtam az agyam. Épp azokat az elemeket ötvözte, amiket szerettem a többi FPS játékban. Sajnos azonban egyedül nem jó móka, a játszós társaságom pedig talán az egyik legellenállóbb, ha új játékról van szó. Szerencsére karácsonykor átszakadt a gát, felfedezték a játékot, amit évek óta javasoltam nekik, úgyhogy a hétvégét a túléléssel és a fegyverek mélyreható vizsgálatával fogom tölteni. Több embernek kellene ismernie ezt a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - A hétvégén a Windows telepítést fogom játszani, de azt valószínűleg sem én, sem a gépem nem fogja nagyon élvezni. Azért remélem egy kis Final Fantasy XIV is belefér majd, mert lassan már ideje lenne, hogy elérjem a 90-et a Bardommal, és elindulhassak raidelni vele.

Tonight - Még hátra van pár epizód a Telltale-féle Batman második évadából, amit remélhetőleg be tudok fejezni a hétvégén, hogy aztán végre belevághassak a Disco Elysiumba, amit már sajnos nagyon régóta halogatok, annak ellenére, hogy egyébként mennyire érdekesnek tűnik.

- Az nem változott a múlt hét óta, hogy továbbra is egy teszthez kapcsolódó játékot nyúzok, amiről még mindig nem mondhatom el, mi az. Sőt, a héten kipróbáltam még egy játékot, aminek kapcsán titoktartást kért tőlünk a kiadó, úgyhogy most még ilyen rejtélyes hangulatban telik a hétvége, de hát, ilyen ez a popszakma.

Kivi - Elkezdődik az NFL rájátszás, így természetesen az esti programokat a meccsek jelentik a hétvégén. A játékokat illetően pedig ennek örömére kicsit visszatérek a Madden NFL 22-höz, ami a hibái ellenére is jól kiegészíti a playoff-hangulatot.

Chava - Változatlanul a Skyrim láncra kötözött rabjaként időzőm a tévé előtt - megesik, hogy akár több órát is naponta - ezért még egy jó darabig unalmasnak és önismétlőnek fogok hatni. Elnézést érte előre is. Ó, majd' elfelejtettem, hogy azért közbeiktattam más típusú élményeket is, nehogy túl hamar ráunjak a kalandozásra. A napokban átverekedtem magam a Mortal Kombat 11 kampányán (tetszett, szóval majd az Aftermath kiegészítő sztoriját is megnézem valamikor), valamint kiszállítottam egy csomó levelet és csomagot a Lake-ben, de hogy őszinte legyek, nem ájultam el a terápiás postásszimulátortól. Technikailag nincs a topon a játék, emellett a sztori és a dialógusok sem ütik meg azt a szintet, amit vártam tőle, csupán a hangulata (és a zene) miatt tartottam ki a végéig.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)