Hirdetés

God of War - terveztek DLC-t, de egyelőre nem lesz

|

A csapatnak voltak ötletei, de úgy látták, egy kiegészítő kevés ezek rendes kidolgozásához.

Hirdetés

A God of War egy tökéletesen kerek, elég hosszú és tartalmas játék lett, pláne azoknak, akik mindent teljesítettek benne, és még a valkűrökkel is végeztek.

Hirdetés

Bármikor nyitottak vagyunk új kalandokra, de valószínűleg meg kell várnunk a folytatást. A Kinda Funny csatornán futó GameOverGreggy Show-ban Cory Barlog volt a vendég, és előjött a kérdés, hogy készül-e DLC a God of Warhoz. Barlog azt válaszolta, hogy volt egy tök jó ötlete, de hamar be kellett látnia, hogy ha csak a történet egy fejezetének szánja, úgy nem tud kiteljesedni. A csapat többi tagja is úgy gondolta, DLC-nek túl nagy lenne, ha rendesen meg akarják csinálni. Egyébként a rendező nem érez hiányt, csak azt sajnálja, hogy a fotómódot és a New Game+-t nem tudták a megjelenéskor elérhetővé tenni, csak valamivel később.

Ez legyen a legnagyobb baj. Várjuk szeretettel a folytatást, nem jöhet elég korán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)