Hirdetés

God of War - lehet, hogy a játékosok felfedezték a végső titkot?

|

A titok vadászata már hónapok óta tart Cory Barlog utalása óta.

Hirdetés

Nagyon felpörgött az élet a God of War fórumain a játék úgynevezett végső titkát illetően. Egyesek pedig most úgy gondolják, hogy megfejtették a rejtélyt, de hivatalosan még senki nem erősítette meg a dolgot.

Hirdetés

Cory Barlog, a játék kreatív rendezője még májusban említette, hogy a God of War még tartogat egy végső, még felfedezetlen titkot. Ezután el is kezdődött a közösségi móka, és egy külön erre szánt Reddit-oldalon osztották meg a játékosok egymással a forrásokat. A Comic-Conon szűkült a kör, ugyanis Barlog elmondta, hogy Kratos házában érdemes kutatni. Innentől SPOILERES tartalom következik, csak saját felelősségre olvassatok tovább.

A legújabb elméletek alapján a házban talált rúnákat kiolvasva a Loki nevet kapjuk, ami egyértelműen Atreus igazi kilétére utal. Ez a kis kikacsintás megerősíti, hogy Faye már a ház építésekor tisztában volt azzal, mi fog történni, de titkolta Kratos és Atreus elől is az információt. Az alábbi képen láthatóak az említett rúnák.

Az viszont már nem biztos, hogy a rúnák jelentenék a Barlog által emlegetett végső titkot. Néhány rajongónak sikerült elérnie, hogy Joe Kennedy concept artisttal beszélhessenek, aki viszonylag homályos válaszokat adott a témával kapcsolatban, és elmondta, hogy csakis Barlog erősítheti meg a szóban forgó utolsó titok leleplezésének tényét.

Egyesek abban hisznek, hogy a Loki rúnák jelentették az easter egget, de mások továbbra is kutatnak a God of War végső titka után. A rajongók nagyon aktívak, így remélhetőleg hamarosan mindenre fény derülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)