Hirdetés

God of War PS4 - az első részek ikonikus jeleneteit is újra átélhetjük?

|

Az új God of War rendezője nem zárta ki, hogy az új részben viszontlátunk egy-egy emlékezetes jelenetet a régi epizódokból, de sok más érdekes dologról is beszélt Cory Barlog.

Hirdetés

Az új God of War új helyszíne és merőben új hangulata kifejezetten üdítően hatott már az első bemutató alatt is, ami a játék rendezője, Cory Barlog szerint szinte elkerülhetetlen volt a sorozat esetében. Egy vele készült interjú alapján viszont úgy tűnik, némi kapcsolat azért lehet majd az előző részekkel.

Barlog elmondása szerint mindenképp szerettek volna újítani, de ezt nem cél nélkül, csak az újítás kedvéért teszik.

"Ezzel a játékkal egy egészen új irányba akartunk elindulni. Van egy karakterünk, akinek a történetét olyan jól ismerik az emberek, hogy ennél jobban ki szerettük volna őt fejteni, megmutatni egy új oldalát, kiterjeszteni a világot, már a demóban is. Amit mutattunk (...), már az is kifejezetten szándékos volt, hogy ne csak arra támaszkodjunk, amit mindenki megszokott, a nagy, gondosan beállított jelenetekre és főellenségekre, amik miatt ismertek lettünk. Hanem ki akartuk próbálni, hogy el tudjuk-e érni, hogy az emberek drukkoljanak Kratosnak egy sokkal csendesebb pillanatban is" - mondta a God of War rendezője.

Barlog viszont magától értetődőnek vette, hogy a sorozatban megjelenő nyolcadik játékban ideje "kicsit felrázni a dolgokat" és "nem elég csak egy számot csapni a cím végére" és kiadni egy ugyanolyan hack-and-slash játékot. Az EPN TV riportere ezután arra kérdezett rá, a komolyabb témának mennyi köze lehet ahhoz, hogy a The Last of Us óta tisztán látszik, hogy a játékosok értékelik az ilyen történeteket. A Sony Santa Monica munkatársa szerint viszont az ő fejükben sokkal korábbra nyúlik vissza ez az igény, szerinte az új God of War egy olyan fajta váltáshoz lesz inkább hasonló, mint amit a Resident Evil 4 hozott a Capcom sorozatába.

Ennél viszont sokkal furább választ adott, mikor arról kérdezték, számíthatunk-e arra, hogy korábbi jeleneteket is átélhetünk-e majd az új motor és az új kamera segítségével. "Ú, ez nagyon érdekesnek hangzik, talán valami ilyesmi megtörténhet, nem tudom" - mondta, Barlog, majd hirtelen témát váltott. Ezt követően arról kezdett el beszélni, mennyi rejtett infó volt az E3-as bemutatóban, így valószínűleg ott érdemes a válaszokat keresnünk.

Ti melyik főellenséget nyomnátok le szívesen megint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)