Hirdetés

God of War - öt folytatásra elég ötlete van a rendezőnek

|

Nagy esély van rá, hogy nem most láttuk utoljára a világ kedvenc apa-fia párosát.

Hirdetés

A Kotaku leült egy interjúra Cory Barloggal, a God of War rendezőjével. A játék hihetetlen sikere után adta magát a legfontosabb kérdés: számíthatunk-e folytatásra. A válasz egy egyértelmű igen volt, legalábbis, ami Barlogot illeti.

Hirdetés

A rendező nem csak a következő részre számolt, hanem legalább öt folytatásra előre eltervezte már a történetet. Nyilván az, hogy ténylegesen lesz-e még öt része a játéknak már más kérdés, de meglepődnénk, ha a hatalmas siker után nem kapná meg a zöld lámpát a kiadótól. Ha tényleg ennyi folytatást kapunk, akkor garantált, hogy még hosszú évekig ellátnak bennünket Kratos és Atreus kalandjaival, hiszen a nemrég megjelent epizódot is öt éven át fejlesztették. Barlog azért azt is hozzátette, hogy nem 25 év alatt akarja megcsinálni ezt az öt játékot, valamilyen módon mindenképpen szeretné felgyorsítani a dolgokat. Ez valószínűleg menni is fog neki, hiszen ezután nem kell olyan szinten az alapoktól felépíteni mindent, mint az idei rész esetében.

Az egyébként beszédes lenne, ha a Santa Monica hátrahagyná a szokásos trilógia formátumot, és a drámákban használt 5 felvonásos megoldást választaná. Boi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)