Hirdetés

God of War - fejlesztői kommentárral jött az új gameplay

|

Megjelent egy új God of War videó, amiben nem csak játékmenetet láthatunk - de azt bőven.

Hirdetés

Végre lejárt az embargó, úgyhogy elmondhattuk, mit éreztünk a God of War első három órája után. Feltétlenül olvassátok el előzetesünket, mielőtt továbbgörgetnétek.

Hirdetés

A tiltás feloldásával együtt megjelent egy új videó is, melyben a fejlesztők arról beszélnek, miket tartottak szem előtt a fejlesztés során. Semmiképp nem egy nyílt világú játékot akartak, és végképp nem leutánozni a Dark Soulst, viszont kiemelt hangsúlyt fektettek arra, hogy a játékosoknak folyamatosan gondolkodniuk kelljen. Rengeteg lehetőséget kapunk harc közben is, erről a fenti előzetesben is írtunk. Nézzétek meg a videót feltétlenül?:

A God of War PlayStation 4-re jelenik meg április 20-án, más platformokra szinte biztos, hogy nem jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)