Hirdetés

God of War - rövid, de lenyűgöző a legújabb gameplay videó

|

Aki hiányolta már, hogy Kratos a fiát tanítgatva koponyákat zúzzon be és környezetet formáljon, az imádni fogja a Paris Games Weeken bemutatott God of War gameplay-t.

Hirdetés

Az E3 óta nem láttuk a God of War játékmenetét, pedig az a Sony konferencia csúcsát jelentette, így épp itt volt az ideje annak, hogy a kiadó ismét megmutassa az egyik legígéretesebb játékát. 

Hirdetés

A vállalat ezúttal nem vitte túlzásba, közel két percben mutatta meg a Paris Games Weekre időzített előadásában, hogy miért várjuk annyira a következő God of Wart: nem csak látvány tekintetében, de minden más részlet miatt is vágyakozóan sóhajtottunk fel. Nézzétek csak:

A God of War új trailere egyúttal arra is emlékeztet minket, hogy a Sony Santa Monica nagyszabású projektjének megjelenéséig már nem kell sokat aludnunk, hiszen 2018 elején megérkezik PlayStation 4-re. Egy tízes skálán mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)