Hirdetés

A készítők szerint nem butítottak a God of War grafikáján

|

Egy gamer site nem volt éppen elégedett az eredménnyel, miután egymás mellé tették a God of War bejelentő trailerét a legutóbbi kedvcsinálóval, de a Sony Santa Monica szerint nem vették lejjebb a játék részletességét.

Hirdetés

A God of War nemrég kiadott sztori trailerében jó néhány jelenet akadt, amit az első, a 2016-os E3-on levetített kedvcsinálóban is láthattunk már. Az viszont másfél év távlatából sokaknak valószínűleg nem tűnt fel, hogy ezek is megváltoztak némileg az első bemutató óta. Egy brazil gamer oldal viszont egymás mellé állított néhány visszatérő snittet, ami első ránézésre a grafikai színvonal csökkenésére utal.

Hirdetés

A leglátványosabb különbséget talán a cikk nyitóképén is látható jelenetben vehetjük észre, ahol például a háttérben lévő sziklaív részletei sokkal kevésbé kivehetőek, mint az eredeti trailerben és a színvilág is sokkal fakóbb lett, de első ránézésre az ellenfél, amibe Kratos beledobja a baltáját, szintén kevésbé tűnik részletesen kidolgozottnak.

A Twitter-bejegyzésre, amiben megosztották a cikket, reagált a God of War egyik vezető művésze is, aki szerint szó sincs downgrade-ről és a változásoknak egészen más magyarázata van.

"A fény iránya és a köd okozza a változást, ez a rész az E3-ról benne van a játékban, de más lett, majd ha játszol vele, megérted, miért. A Jormungandr, Kratos és Atreus pont úgy néznek ki, mint a trailerben, csak más jelenetekben és megvilágításban mutatjátok őket a videóban. Nevetnem kell ezeket a kommenteket olvasva!"

- Írta Raf Grassetti.

A fény irányának megváltozása mondjuk nem tudom, hogy indokolja a háttérben látható erdő drasztikus megritkulását, a cinikus szemüvegemet felvéve pedig azt sem tartanám elképzelhetetlennek, hogy a köd az alacsonyabb felbontású textúrákat hivatott eltakarni. De ki tudja, lehet, hogy tényleg csak rémeket látunk és a teljes változattal minden rendben lesz.

Mit gondoltok, a művész csak a mundér becsületét védi, vagy tényleg szerencsétlen az összehasonlítás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)