Hirdetés

God of War - teljesen saját játékstílusunkhoz igazíthatjuk a harcot

|

Rajtuk múlik majd, milyen harcost faragunk Kratosból.

Hirdetés

Csak napok választanak el bennünket az új God of War megjelenésétől, a fejlesztők pedig most egy újabb videóval próbálták meg csillapítani a várakozás okozta kínt. Döntsétek el ti, hogy ez sikerült-e nekik. 

Hirdetés

Jason McDonald, a God of War játékmenetérért felelős vezető dizájnere például arról mesél az alábbi videóban, hogy terveik szerint minden játékos a saját játékstílusához igazíthatja majd a főszereplőt. Kratos harci értékei és képességei a viselt vértezetek, fejlesztések és feloldott skillek tekintetében is változnak. Mi döntünk például arról, hogy a fegyverdobálós, a pusztakezes vagy éppen a pajzzsal csapkodó harcmodor áll hozzánk a legközelebb, ezekkel pedig teljesen eltérő stílusban küldhetjük a másvilágra ellenfeleinket. Mindehhez ráadásul Kratos fiának íjjász képességei is hozzáadódnak, hogy még izgalmasabb harci mixet alkothassunk meg velük. 

A további részletekért lessétek meg az említett felvételt.

A God of War április 20-án jelenik meg kizárólag PlayStation 4 konzolra. A játék teljes magyar feliratot is kap. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)