Hirdetés

God of War III - HDD telepítés nélkül, Blu-ray lemezről fog ketyegni

|

A Sony Santa Monica illetékesei elárulták, hogy a GoW III-at nem kell majd telepíteni. Jó hír, mert 40 GB lesz Blu-ray lemezen…

Hirdetés

Christer Ericson, a Sony Santa Monica technikai igazgatója Twitter oldalán csiripelte, hogy a God of War III-at nem kell majd a merevlemezre telepíteni (ilyen opciónk se lesz), anélkül is hajigálhatjuk a fejeket az Olümposzról.

Mindössze 5 MB szabad helyet kell szorítanunk a játék-mentéseknek. A várva-várt játék kétoldalas Blu-ray lemezen érkezik, és legalább 35 GB-nyi helyen terpeszkedik, de az európai változat a lokalizációk és a sokféle nyelv miatt ennél is többet, mintegy 40 GB-ot foglal el. "35 giga finomság. Isten áldja a kétoldalas Blu-ray lemezeket" - örvendezett az egyik fejlesztő.

Ahogy arról hétfőn hírt adtunk, a God of War III aranylemezre került, és március 19-én már vihetjük is haza, hogy végre betoljuk a PS3 Blu-ray meghajtójába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)