Hirdetés

God of War - ha zavar a HUD, ki is kapcsolhatod

|

Bár hivatalosan még meg sem jelent, a Sony máris változtatásokat eszközölt a God of Waron a rajongók visszajelzései alapján.

Hirdetés

Teljesen rá vagyunk csúszva a God of War hype-ra (amin nem segített az sem, hogy tegnap megérkezett a sajtócsomag), de szerencsére a Sony folyamatosan csepegteti az új infókat, hogy ne legyenek elvonási tüneteink.

Hirdetés

Most például azt tudtuk meg, hogy a napokban is beraktak egy újítást. A legutóbbi gameplay videó után jelezték a rajongók, hogy minden nagyon menő, csak a HUD egy kicsit útban van, nem lehetne kikapcsolni? Akkor még nem lehetett, azóta viszont bekerült egy új funkció, az úgynevezett Immersion Mode, aminek köszönhetően minden zavaró tényezőt kikapcsolhatunk, hogy csak a látványra koncentrálhassunk. Ha pedig valamire mégis kíváncsiak lennénk a touchpad megérintésével egy pillanatra előhozhatjuk a csíkokat és számokat.

Még kilencet kell aludni, valahogy bírjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)