Hirdetés

A God of Warban is megtalálható a Bosszúállók: Végtelen háború egyik kulcseleme

|

Egy frappáns utalással is találkozhatnak a játékosok Kratos világában.

Hirdetés

Durván egy hét késéssel követte a Bosszúállók harmadik felvonása a God of War megjelenését, a játékosok pedig máris kiszúrták a Santa Monica Studio fejlesztőinek egy tökéletesen időzített easter eggjét. Óvatosan a továbbolvasással, mert spoileres tartalom következik a két gigászi produkciót illetően!

Hirdetés

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgokat, akkor gyakorlatilag Kratos megszerezheti a saját verzióját Thanos Végtelen kesztyűjéből. Egy redditező felfedezte, hogy a God of War egyik cucca felszerelhető a Marvel univerzumban megtalálható Végtelen kövek játékbeli megfelelőivel, amik különleges képességekkel ruházzák fel Kratost.

Maga a talizmán játékbeli leírása is utal a Végtelen Kövek szétszóródására, ami viszont érdekesebb, az a játékban található hat drágakő, amivel Kratos felvértezheti tárgyait. A képességeiket tekintve mindegyik kőnek megtalálható a Marvel univerzumbeli megfelelője is:

Andvari's Soul - a Lélek Köve
Asgard's Stone of Existence - a Valóság Köve
Eye of the Outer Realm - a Tér Köve
Ivaldi's Corrupted Mind - az Elme Köve
Museplheim's Eye of Power - az Erő Köve
Njörd's Temporal Stone - az Idő Köve

Thanos kesztyűjével ellentétben, ami egyszerre mind a hat Követ képes kezelni, a Shattered Gauntlet of Ages (még keressük, hogy van a magyar változatban, aki tudja, szúrja be) egyszerre mindössze három hellyel rendelkezik, már amennyiben ha azt kellően felfejlesztettük. Ha a játékosok bármely három követ felszerelik a fentebb felsorolt hat közül, akkor egy különleges erő üti a markukat, ami egy lila energiasugarat bocsát ki Kratos páncélkesztyűjéből. Mert hát, ugye, Thanos is… lila.

Itt láthatjuk is, hogy milyen az, amikor a szóban forgó kesztyű a három kő valamelyikével van felszerelve, és nem csak véletlenszerű erősítésekkel. Ha pedig csak két drágakövet helyezünk el, akkor nem kapjuk meg a teljes hatást, pusztán a lökéshullámot.

Ugyan rengeteg idő kell a kesztyű teljes felfejlesztéséhez, nem kérdés, megéri a fáradozásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)