Hirdetés

PSX 2017 - ilyen hosszú lesz a God of War

|

Az idei PlayStation Experience-en ugyanazt a demót láthattuk a God of Warból, amit már korábban megmutattak, csak fejlesztői kommentárral. Viszont azt megtudtuk, hogy nagyjából mennyi idő lesz végigjátszani.

Hirdetés

Bíztunk benne, hogy a Sony egy vadonatúj God of War gameplay videóval lep meg minket, ha már egyszer itt van ez a PlayStation Experience nevű dolog és a játék kreatív rendezőjét, Cory Balrogot is behívták, de "csak" a korábbi előzetest mutatták meg a fejlesztő instrukcióival tűzdelve. 

Hirdetés

Noha ez lett volna rá a lehető legjobb alkalom, sajnálatosan Balrog nem jelentette be a God of War régóta várt megjelenési dátumát. Helyette biztosított minket róla, hogy a fejlesztés nagyon jól halad, már az utolsó szakaszánál tartanak, éppen ezerrel folyik a tesztelés. Ehhez kapcsolódóan említette meg, hogy a játékosok stílusától függően nagyjából 25 és 35 óra közé eshet egy végigjátszás. Ha esetleg kíváncsiak vagytok a fejlesztői kommentáros videóra, íme: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)