Hirdetés

God of War - Kratos majdnem egy kis zöld manó lett

|

Ken Feldman, a játék vezető tervezője elárulta, hogy az első koncepciók szerint Kratos-t majdnem egy kis zöld manó testesítette meg.

Hirdetés

Az Official PlayStation Magazine-nak adott interjújában nyilatkozta azt, hogy míg a jelenlegi Kratos összeállt, addig sok más háttértörténet felmerült. Másfél évig tartott, míg kiválasztották a God of War széria megfelelő főszereplőjét, és be kell vallani, jó választás volt.

"Ez volt a legnehezebb dolog. Mindennek eköré a karakter köré kellett épülnie - a történetnek, a fegyvereknek. Az első krapek, aki felmerült, egy kis manó volt, de ez borzalmas ötletnek bizonyult. Az animációi úgy néztek ki, mintha egy Disney produkcióból lépett volna ki." Szerencsére David Jaffe, a vezető dizájner jobb ötlettel állt elő. A God of War III jövő hónapban érkezik, és szerencsére nem egy kis zöld manó fogja szétverni emberek fejét találomra sziklákon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)