Hirdetés

God of War - kiderült, hova tűntek Kratos ikonikus fegyverei

|

A játék rendezője elmagyarázta, hogy a legendás hős miért fejszével teszi helyre az északon élő lényeket, és nem a láncos pengékkel.

Hirdetés

A God of War széria főhőse a játéktörténelem egyik leghíresebb fegyverét, a Káosz pengéit használta számos részen át, és jó pár látványos megmozdulást láthattunk tőle, de úgy tűnik, hogy a folytatásban nem lesz helye, és bizony jó oka van ennek.

Hirdetés

Cory Barlog (nem Balrog!), a most készülő God of War rész rendezője egy interjú során beszélt arról, hogy a görög hős miért cserélte le fegyvereit egy mágikus fejszére. Elmondta, hogy rengeteg különféle fegyverrel kísérleteztek, mert szerinte a pengék Kratos életének egy nagyon sötét fejezetét jelentik, és ahhoz, hogy tovább tudjon lépni, a fegyvereket is el kell hagynia.

Ettől függetlenül ugyanolyan látványos mozdulatukat láthatunk majd tőle, mint korábban, csak épp a fejszét használva, ami Barlog szerint egy remek fegyver, és sokféle módon lehet használni egy harc során.

Az új God of War valamikor 2018-ban érkezik meg PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)