Hirdetés

Magyar feliratot kap a God of War is?

|

A Sony tényleg nagyon belelkesült: a Detroit: Become Human mellett a tavasszal megjelenő új God of Wart is magyarul játszhatjuk.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy a PlayLink-es játékok magyar szinkront kaptak/kapnak, valamint hogy a Detroit: Become Human is lokalizálva érkezik a magyar boltokba.

Hirdetés

A PlayStation Magyarország akkor még csak ennyit árulhatott el, de itt nem áll meg a dolog. Egy hazai viszonteladó ma Facebook oldalán jelentette be, hogy a God of War is magyar felirattal kerül majd forgalomba, és náluk már egy megjelenési dátum is szerepel: eszerint március 22-én jön a játék. Egyébként azt is minden más boltot beelőzve tüntették fel, hogy a Detroit magyarul lesz játszható.

Megkérdeztük ennek kapcsán a magyar PlayStation képviseletet, ahogy válaszolnak, frissítjük a hírt.

Hivatalosan nem jelentették be a megjelenési dátumot, de a Sony korábban tavaszt ígért, március 22. meg pont tavaszra esik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)