Hirdetés

God of War - hamarosan bejelenthetik a dátumot

|

A God of War japán lokalizációjáért felelős producer felültetett minket a játék hype-vonatjára.

Hirdetés

Az új God of Wart még idén tervezi megjelentetni a Sony, nemrég Cory Barlog csak annyit mondott erről, hogy jön, amikor kész lesz. 

Hirdetés

Közelebbit sajnos nem tudunk Kratos skandináv kalandjainak érkezéséről, viszont a Sony Interactive Enterainment japán és ázsiai lokalizációért felelős producere, Chris Ashimine a Weekly Famitsu magazinnak elmondta, hogy úgy hiszi, a csapat hamarosan be fogja tudni jelenteni a God of War megjelenési dátumát. 

Néhány hete felbukkant egy lehetséges időpont az amerikai PlayStation Store-ban, március 22, de a Sony nem erősítette meg azt a PlayStation Experience során, így feltételezés maradt. Vajon ekkor érkezhet meg az új God of War? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)