Hirdetés

God of War megjelenés - megvan a dátum, magyar nyelven jön

|

A PlayStation egyik legfontosabb tavaszi exkluzívjára nem sokáig kell várnunk.

Hirdetés

A tavaszi játékszezon március környékén válik majd igazán izgalmassá és várhatóan júniusban csendesedik el. Már most kitűzték pár olyan játék megjelenési dátumát, amit az év játéka szavazásokon nagy eséllyel láthatunk viszont, de a lista még nem teljes.

Hirdetés

Múlt héten egy viszonteladónak köszönhetően kiszivárgott, hogy a God of War magyar nyelven kerül forgalomba itthon, és azt is olvashattuk (szintén nem volt hivatalos), hogy a játék március 22-én jelenik meg. Ennek csak a fele bizonyult igaznak, ugyanis a megjelenési dátum valójában április 20. Jelen állás szerint nem lesz vetélytársa, de ez gyorsan változhat a következő hetekben. Új előzetes is jött.

Már most kezdjetek el spórolni, jó év áll előttünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)