Hirdetés

God of War - ez lenne a megjelenési dátum?

|

Bár a Sony közleményt még nem adott ki, a PlayStation Store-on már szerepel a God of War érkezésének napja.

Hirdetés

Nagyon izgalmas lesz a jövő év a PlayStation 4-tulajok számára, ráadásul ha minden igaz, a legtöbb játék az év első felében érkezik. A Spider-Man és a God of War legalábbis biztosan, de talán a Detroit: Become Humanre sem kell már sokat várnunk.

Hirdetés

Valószínűleg többet tudunk majd a megjelenési dátumokról a hétvégi PlayStation Experience után, de ha a Sony véletlenül frissíti más játékok termékadatlapját is, már addig sem kell várnunk. A God of War amerikai termékoldalán például (a magyar Store oldalon még nem található meg) az szerepel, hogy a játék 2018. március 22-én jelenik meg odaát, így mi valószínűleg március 21-ére várhatjuk, mivel nálunk szerdánként jelennek meg a Sony játékai, 22. pedig csütörtök. Írjátok be ceruzával, szólunk, ha változik vagy megerősítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)